Bukit Gasing, PJ

Helloooooo everyboday... lama tidak update ni blog.. hehehe.. you know why? B.U.S.Y... yess !! it is the main reason why I rarely update this blog. 

So, guys... what are you doing on weekend?

Any interesting activities to share with us? hehehe... well yesterday, along with my officemate, we climbed Bukit Gasing, Petaling Jaya. This hill is located between the boundary of KL and Selangor. 
Before the journey begin 
with my boss... the DP Senior Executive. 
There is nothing interesting about this hill.. Because the normal ascent route and basic. But it is okay for us to start climbing training. Hobi baru ni... "mendaki bukit"... hahaha. 

Okay, lets talk about Bukit Gasing.. The actual name of the hill is Taman Pendidikan Bukit Gasing. Located at Petaling Jaya, This is my 1st time climbing the hill. And I managed to climb up to the summit in 45 minutes. hehehehe... okay la kan utk 1st timer.

Our trip began with a passage that is not too challenging.. Perjalanan yang kadangkala mendatar dan di sini ramai pengunjung yang memilih untuk berjogging. And maybe it is the unofficial rules here, setiap pengunjung akan mengucapkan "Good Morning.. Selamat Pagi atau Hai" setiap kali bertembung dengan pengunjung yg lain.. hmm.. memang peramah. 

relax dulu la... 


The scary Suspension Bridges

There are huts built for the convenience of visitors to relax. And the best part is the Suspension Bridges.. !perrghhh.. lama tidak naik tu jambatan... rasa seram pula.. hahahaha. 

However, not all easy access .. There is also a challenging route, especially when you want to get to the top of the hill. Climbing 70 degrees.. di sini la aku "pancit" sekejap.... kepala rasa pening.. kin malu ja ba.. hehehe.

Another five months to practice before the real adventure begins. And after this, we plan to climb Bukit Melawati, Hulu Klang.. till then... chooooww !!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

StellaClaire-Richard said...

sioknya slu jalan2...

Just said...

Pancitttttttttttttttttt!! :D

Wyne Ren @ Mauve Ocean Blue said...

Perggh! jambatan gantung di Bukit Gasing?!! Hehe...mesti ini untuk laluan saja ni kan. Kalu di Sabah, laluan utama pg kerja, sekola or pg shopping di Pekan.

Sy pun seram sejuk kalu naik suspension bridge, tp kerana tu lah moyang2 ku guna dulu, adalah palui lah saya ni untuk tidak berani berjln atas tu jambatan.

Err...ada lah ko kasi guyang-guyang tu jambatan?...hehe (bertempiran semangat urang nanti!)

Asai said...

Stella ~ best ba.. lagi2 kalau yg adventure..

Just ~ pancitttt.... hahahahaha... diam2 bah.

Mouren ~ ada ba aku kasi guyang2 tu jambatan.. sampai org d belakang aku nda berani mau naik.. hahahaha...

Psst..psst.. cuba kamurang tgk tu gmbr.. duduk2 semua urang tunggu aku limpas tu jambatan.. drg takut kena kasi guyang.. muahahahaha !!

Powered by Blogger.